Inge's Vogels van Europa agenda 2021

Het is al weer lang geleden dat ik een blog heb geschreven. Ik ben de laatste tijd erg druk geweest met mijn eerste vogelagenda die met ruim 60 van mijn foto's wordt uitgegeven in Nederland en België.

Na alles wat er vanwege de Corona niet door kan gaan, is het wel erg gaaf dat ik nu mijn eigen vogelagenda mag uitgeven.

Ik heb mijn allermooiste vogelfoto's uitgezocht van de afgelopen jaren en het is een prachtige agenda geworden. In een extra groot formaat zodat mijn foto's erg mooi tot hun recht komen. Bij iedere week in de agenda staat een paginagrote foto. Het is ook een hele dikke agenda met nog een flink aantal dubbele pagina's zodat ik bijzondere momenten wat beter kon uitlichten. Daarnaast is het niet alleen een agenda voor volgend jaar, maar ook een prachtig boek om te bewaren.

Omdat dit de eerste uitgave is van een dergelijke agenda, weet de uitgever en ik niet op welke aantallen we kunnen rekenen. Daarom doe ik nu een voorinschrijving zodat jij er zeker van bent dat je een exemplaar krijgt in september en ik ook weet hoeveel ik er moet bestellen.

Bestel je via deze voorinschrijving heb je de keuze om een gesigneerd exemplaar te ontvangen. Je maakt dan ook nog kans op een afdruk op dibond, die ik verloot onder de inschrijvers.

De actie is helaas nu afgelopen. De winnares is Fanny Blanken uit Oosterstreek.

Ik zou het erg leuk vinden als je mij en mijn werk wilt steunen door nu deze prachtige agenda te bestellen.

Op de bestelsite bij Vogelsnederland.nl zodat je een indruk krijgt van wat je kunt verwachten. Je kunt de agenda laten opsturen, maar het is ook mogelijk om hem bij mij in Zoetermeer op te komen halen. Dat kun je aangeven bij de bestelling.

Weet je iemand die misschien deze vogelagenda ook leuk zal vinden? Stuur deze mail dan gerust door. Dat stel ik erg op prijs.

Laat een reactie achter